Your Ad Here



Your Ad Here Your Ad Here Your Ad Here Your Ad Here Your Ad Here
زیرهدرراست
زیر هدر
زیر هدر
  • داستان اموزنده زن و شوهر داستان ماهیگیر فقیر داستان سفید برفی و کوتوله داستان های کوتاه : مثبت درمانی داستان های کوتاه : مرد نابینا داستان های کوتاه : استخدام پنج آدمخوار داستان کوتاه : همسر ناشنوا داستان کوتاه : کمک در زیر باران داستان های کوتاه : سه زن انگلیسی ، فرانسوی و لر داستان های کوتاه : قضاوت زودهنگام داستان های کوتاه :گل صداقت و راستگویی داستان : زشت ترین دختر کلاس داستان پادشاه و وزیر باهوش داستان های کوتاه :اشتباه ملا نصرالدین داستان های کوتاه :پیکنیک لاک پشت ها داستانهای کوتاه :سخنرانی راننده انیشتین داستانهای کوتاه :مانعى در مسیر داستان های کوتاه :اشتباه فرشتگان داستان های کوتاه :بخشش گردو داستان های کوتاه : تو یک راهب نیستی داستان های کوتاه : مدیریت بحران داستاهای کوتاه: انعام برای خدمتکار داستان کوتاه ماجرای دهکده ی میمون !! داستان کوتاه مرغابی یا عقاب؟ داستان :چگونه بهترین ها برای تو باشد؟ داستان :خودت پل خودت را بساز! الماس ها کجایند نام بازی های سنتی ایرانی برخی از ضرب المثل های ایرانی و خارجی جعبه طلایی

    انواع کیک و شیرینی : طرز تهیه باقلوا گل رز قزوین // طرز تهیه شیرینی برنجی میانپر – اشپزی باکس فون

    کسب و کار در سایت نیازمندیها

    1000niaz.com

    ابزار وبلاگ -کدامارگیر وبلاگ - وانواع کدهای زیبا سازی برای وبلاگ نویسان

    از همین حالا شروع به کسب درامد از سایت یا وبلاگتان بکنید

    برای مشاهده تصاویر گالری عکس ها در اندازه های واقعی بر روی تصاویر کلیک کنید

    ( boxfun شرح مطلب (سایت باکس فون

    باقلوا گل رز قزوین

    مواد لازم:

    - شیر نصف پیمانه(۸۰ گرم)

    - بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری

    - نمک یک هشتم قاشق چای خوری

    - کره ۳ قاشق غذاخوری

    - زرده تخم مرغ ۲ عدد

    - آرد الک شده ۲۲۵ گرم

    مواد لازم برای داخل باقلوا:

    - پودر پسته ۲ پیمانه

    - گلاب ۲ قاشق غذاخوری

    - پودر قند یک پیمانه

    - هل ۱ قاشق چای خوری

    مواد لازم برای شربت باقلوا:

    - شکر یک پیمانه(۱۵۰ گرم)

    - آب نصف پیمانه(۷۰ گرم)

    - گلاب یک چهارم پیمانه(۴۰ گرم)

    - جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری

    روش تهیه:

    - بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید.

    - آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر لطیفی به دست آید.

    - خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و دو ساعت بگذارید بماند تا خمیر ور بیاید.

    - سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با وردنه به شکل مربع باز کنید.

    - مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط کرده و به اندازه
    یک قاشق از مواد مخلوط شده را روی خمیر باز شده قرار دهید و چهار گوشه
    خمیر را به طرف بالا جمع نموده و یک پیچ به آن بدهید و لبه های آن را
    برگردانید تا به شکل گل رز درآید.

    - در روغن فراوان سرخ کرده، سپس در شربت بیندازید تا شیره به خورد آن برود.

    - سپس روی آن پودر پسته بزیرید.

    طرز تهیه شربت باقلوا:

    شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا اندکی بجوشد و کمی غلیظ شود.

    تهیه باقلوا در فر:

    باقلوا را می توانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب
    که بعد از پیچیدن باقلوا، آن ها را در سینی فر قرار داده و به مدت ۲۰
    دقیقه با حرارت ۳۰۰ درجه در طبقه وسط فر بپزید.

    کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید.

    …………………………………….

    شیرینی برنجی میانپر

    مواد لازم:
    آرد برنج کاملاً نرم ۲۵۰ گرم
    روغن ۱۲۰ گرم
    زرده تخم مرغ ۳ عدد
    پودر شکر ۱۰۰ گرم
    وانیل نصف قاشق چایخوری
    زعفران سائیده نصف قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    روغن را روی بخار آب حل کرده و آن را در ظرف بزرگی می
    ریزیم و با چنگال حدود ۵ دقیقه به هم می زنیم. بعد زرده های تخم مرغ را به
    تدریج به روغن اضافه کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم و پودر قند را هم
    اضافه می کنیم. سپس هل، جوزهندی و زعفران ( قبلا زعفران را در یک قاشق
    سوپخوری آب جوش حل کرده ایم) را اضافه کرده و مخلوط را چند دقیقه به هم می
    زنیم. در ادامه آرد برنج را اضافه کرده و آرام بهم می زنیم، تا خمیر به
    صورت گلوله کاملاً نرم درآید.

    مواد داخل شیرینی (که در زیر مقدار آنها ذکر شده است)
    را با یکدیگر مخلوط می کنیم. از خمیر شیرینی به اندازه یک گردوی متوسط بر
    داشته و آن را در کف دست به صورت دایره کوچک ۴ میلی متری در می آوریم و به
    اندازه ی یک قاشق چایخوری از مواد مخلوط شده را ، در وسط آن قرار می دهیم.
    آن را به صورت بیضی در می آوریم و با انگشتانه روی خمیر را شکل می دهیم و
    در کف سینی فر قرار می دهیم . سینی را در وسط پنجره فر به مدت ۴۵ دقیقه با
    درجه حرارت ۲۵۰ قرار می دهیم تا شیرینیها پخته و آماده شوند.

    تدکر: مقدار پودر قند خمیر شیرینی نباید، از حد تعیین شده، بیشتر شود. زیرا در این صورت باعث ترک خوردن و وا رفتن آن خواهد شد.

    مواد داخل شیرینی:
    گردوی چرخ شده یک فنجان
    پودر قند یک قاشق مرباخوری
    هل ساییده یک قاشق چایخوری
    جوز هندی یک قاشق چایخوری


     جورچین و پازل های بازیگران سینما را رایگان بازی کنید

    ورود

    *****************************************************

    نیازمندیهای همشهری سایتی برای کسب و کار

    1000niaz.com

    *****************************************************



  • زیر
    Your Ad Here
    Your Ad Here
    Your Ad Here
    Your Ad Here
    Your Ad Here
    جديد ترين مطالب سايت
    مطالب تصادفي
    مطالب اين بخش