Your Ad Here



Your Ad Here Your Ad Here Your Ad Here Your Ad Here Your Ad Here
زیرهدرراست
Your Ad Here
Your Ad Here
  • داستان اموزنده زن و شوهر داستان ماهیگیر فقیر داستان سفید برفی و کوتوله داستان های کوتاه : مثبت درمانی داستان های کوتاه : مرد نابینا داستان های کوتاه : استخدام پنج آدمخوار داستان کوتاه : همسر ناشنوا داستان کوتاه : کمک در زیر باران داستان های کوتاه : سه زن انگلیسی ، فرانسوی و لر داستان های کوتاه : قضاوت زودهنگام داستان های کوتاه :گل صداقت و راستگویی داستان : زشت ترین دختر کلاس داستان پادشاه و وزیر باهوش داستان های کوتاه :اشتباه ملا نصرالدین داستان های کوتاه :پیکنیک لاک پشت ها داستانهای کوتاه :سخنرانی راننده انیشتین داستانهای کوتاه :مانعى در مسیر داستان های کوتاه :اشتباه فرشتگان داستان های کوتاه :بخشش گردو داستان های کوتاه : تو یک راهب نیستی داستان های کوتاه : مدیریت بحران داستاهای کوتاه: انعام برای خدمتکار داستان کوتاه ماجرای دهکده ی میمون !! داستان کوتاه مرغابی یا عقاب؟ داستان :چگونه بهترین ها برای تو باشد؟ داستان :خودت پل خودت را بساز! الماس ها کجایند نام بازی های سنتی ایرانی برخی از ضرب المثل های ایرانی و خارجی جعبه طلایی

    غذاهای گوشتی :طرز تهیه د‌ست پیچ گوشت // طرز تهیه هزبان گوساله

    کسب و کار در سایت نیازمندیها

    1000niaz.com

    ابزار وبلاگ -کدامارگیر وبلاگ - وانواع کدهای زیبا سازی برای وبلاگ نویسان

    سالن های ارایش عروس در کرج وتهران-مزون های عروس- و کلیه نیازمندیهای عروسی در سایت عروس وب

    برای مشاهده تصاویر گالری عکس ها در اندازه های واقعی بر روی تصاویر کلیک کنید

    ( boxfun شرح مطلب (سایت باکس فون

    د‌ست پیچ گوشت

     

     

    مواد‌ لازم

    ▪ گوشـت چرخ کرد‌ه ۳۰۰ گرم

    ▪ پیاز د‌اغ که روغن آن کاملاً گرفته شد‌ه باشد‌ ۲ قاشق غذا خوری

    ▪ رب گوجه‌فرنگی و نان لواش کاملاً نرم به اند‌ازه کافی.

    ▪ نمک، فلفل، زرچوبه، د‌ارچین

    ▪ روغن به مقد‌ار لازم.

    ● روش پخت

    گوشت

    را د‌ر کمی روغن سرخ می‌کنیم. رب گوجه، پیاز د‌اغ، نمک، زرد‌چوبه و

    د‌ارچین را به آن اضافه می‌کنیم و به‌هم می‌زنیم نان لواش کاملاً نرم را

    به شکل مربع می‌بریم. از مخلوط آماد‌ه شد‌ه د‌ر آن قرار می‌د‌هیم، سپس یا

    آن را لوله می‌کنیم و یا تا می‌کنیم و آن را د‌ر روغن د‌اغ شد‌ه سرخ

    می‌کنیم غذا آماد‌ه است.

     

    ……………………………………………….

    هزبان گوساله

     

     

    مواد لازم برای تهیه این غذا :

    ▪ زبان گوساله ۲ عدد (هر زبان گوساله ۱ کیلو گرمی برای ۵ نفر مناسب است )

    ▪ سبزی معطر ( ترخان ، نعناع ، جعفری )

    ▪ سیر دو حبه

    ▪ سس گوجه فرنگی ۲ پیمانه

    ▪ قارچ نیم کیلو

    ▪ پوره سیب زمینی و عدس (هر کدام ) ۲ پیمانه

    ▪ نمک و فلفل به میزان لازم

    ● طرز تهیه :

    زبان گوساله تهیه شده را به دقت تمیز کنید

    در ابتدا بهتر است دقت کنید که زبان تهیه شده تازه بوده و هیچگونه بوی نامطبوعی نداشته باشد .

    زبان

    را به دقت تمیز کنید به این صورت که با کارد روی پوست زبر زبان بکشید و

    مواد زائد ، رگها و احیاناً غددی که به انتهای زبان چسبیده جدا کنید .

    زبان را در یک قابلمه بزرگ یا دیگ زودپز قرار دهید ( چون زبان دیر می پزد بهتر است در دیگ زودپز پخته شود ).

    دیگ را پر از آب کرده و پس از جوش آمدن آب ، ۲ تا ۳ مرتبه کف حاصل شده روی آب را می گیریم .

    دسته سبزی معطر ، حبه های سیر و یکی دو عدد پیاز خرد شده را به آب در حال جوشیدن اضافه می کنیم و در دیگ را می بندیم .

    در قابلمه معمولی ، ۵ تا ۶ ساعت زمان لازم است تا زبان بپزداما زبان در دیگ زودپز بعد از ۵/۱ ساعت پخته خواهد شد .

    پس از پخت کامل باید در ظرف نصف لیوان آب موجود باشد .

    در

    اواخر طبخ ، مقداری نمک و فلفل به زبان اضافه کرده و در صورت تمایل می

    توانیم ادویه هایی چون زردچوبه ، کاری و کمی دارچین را نیز اضافه می کنیم

    و به عنوان چاشنی یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی ، یک قاشق مربا خوری رب

    انار ترش و ۲ قاشق مربا خوری شکر نیز می افزائیم.

    پس از پخت کامل ،

    زبان را از دیگ خارج کرده و در دیس می گذاریم همان طور که داغ است پوست آن

    را گرفته و گوشت زبان را برشهایی به قطر ۲ سانتی متر می دهیم ولی گوشت

    زبان را تا انتها نمی بریم که تا قطعه های زبان از هم جدا شود و فرم زبان

    از بین نرود .

    در صورت تمایل سس قارچ را به روش زیر تهیه کرده و استفاده کنید می توانید آنرا بدون سس میل کنید که بازهم لذیذ است .

    ● طرز تهیه سس :

    قارچها

    را خرد کرده و باکمی روغن تفت می دهیم . پس از پختن قارچها ، سس گوجه

    فرنگی و آب زبان را به آن می افزائیم . پس از اینکه سس در اثر جوشیدن غلیظ

    شد ، آن را بر روی زبان برش داده که در دیس قرار دارد می ریزیم .

    اطراف

    زبان را با برگهای جعفری ، پوره سیب زمینی و پوره عدس که با استفاده از

    قیف به صورت شکوفه در آورده ایم تزئین می کنیم واین غذا را با برنج

    زعفرانی سرو می کنیم .

    ● نکات تغذیه ای :

    گوشت در صورتی که کاملاً پخته شده باشد یکی از غنی ترین منابع پروتئین است .

    هر ۱۰۰ گرم گوشت گاو حاوی ۳۰ گرم پروتئین ، ۲۰ گرم چربی ، ۸ میلی گرم کلسیم ، ۲ میلی گرم آهن و ۷ میلی گرم اسید فولیک است .

    پس اگر این غذا را هر چند وقت یک بار برای خانواده تهیه کنید بسیار پرفایده خواهد بود .

    هر

    زبان گوساله به وزن ۱ کیلو گرم پس از پخت با این مخلفات محتوی ۱۸۰۰ تا

    ۲۰۰۰ کیلوکالری است و یک پنجم آن حاوی ۴۰۰ کیلو کالری که با ۱۵ تا ۲۰ قاشق

    برنج جمعاً ۶۰۰ کیلو کالری انرژی دارد .

     

     


     جورچین و پازل های بازیگران سینما را رایگان بازی کنید

    ورود

    *****************************************************

    نیازمندیهای همشهری سایتی برای کسب و کار

    1000niaz.com

    *****************************************************



  • Your Ad Here
    Your Ad Here
    Your Ad Here
    Your Ad Here
    Your Ad Here
    Your Ad Here
    جديد ترين مطالب سايت
    مطالب تصادفي
    مطالب اين بخش