لیزر



Your Ad Here Your Ad Here Your Ad Here Your Ad Here Your Ad Here
زیرهدرراست
زیر هدر
زیر هدر
  • داستان اموزنده زن و شوهر داستان ماهیگیر فقیر داستان سفید برفی و کوتوله داستان های کوتاه : مثبت درمانی داستان های کوتاه : مرد نابینا داستان های کوتاه : استخدام پنج آدمخوار داستان کوتاه : همسر ناشنوا داستان کوتاه : کمک در زیر باران داستان های کوتاه : سه زن انگلیسی ، فرانسوی و لر داستان های کوتاه : قضاوت زودهنگام داستان های کوتاه :گل صداقت و راستگویی داستان : زشت ترین دختر کلاس داستان پادشاه و وزیر باهوش داستان های کوتاه :اشتباه ملا نصرالدین داستان های کوتاه :پیکنیک لاک پشت ها داستانهای کوتاه :سخنرانی راننده انیشتین داستانهای کوتاه :مانعى در مسیر داستان های کوتاه :اشتباه فرشتگان داستان های کوتاه :بخشش گردو داستان های کوتاه : تو یک راهب نیستی داستان های کوتاه : مدیریت بحران داستاهای کوتاه: انعام برای خدمتکار داستان کوتاه ماجرای دهکده ی میمون !! داستان کوتاه مرغابی یا عقاب؟ داستان :چگونه بهترین ها برای تو باشد؟ داستان :خودت پل خودت را بساز! الماس ها کجایند نام بازی های سنتی ایرانی برخی از ضرب المثل های ایرانی و خارجی جعبه طلایی

    غذاهای گوشتی :طرز تهیه د‌ست پیچ گوشت // طرز تهیه هزبان گوساله

    کسب و کار در سایت نیازمندیها

    1000niaz.com

    ابزار وبلاگ -کدامارگیر وبلاگ - وانواع کدهای زیبا سازی برای وبلاگ نویسان

    از همین حالا شروع به کسب درامد از سایت یا وبلاگتان بکنید

    برای مشاهده تصاویر گالری عکس ها در اندازه های واقعی بر روی تصاویر کلیک کنید

    ( boxfun شرح مطلب (سایت باکس فون

    د‌ست پیچ گوشت

     

     

    مواد‌ لازم

    ▪ گوشـت چرخ کرد‌ه ۳۰۰ گرم

    ▪ پیاز د‌اغ که روغن آن کاملاً گرفته شد‌ه باشد‌ ۲ قاشق غذا خوری

    ▪ رب گوجه‌فرنگی و نان لواش کاملاً نرم به اند‌ازه کافی.

    ▪ نمک، فلفل، زرچوبه، د‌ارچین

    ▪ روغن به مقد‌ار لازم.

    ● روش پخت

    گوشت

    را د‌ر کمی روغن سرخ می‌کنیم. رب گوجه، پیاز د‌اغ، نمک، زرد‌چوبه و

    د‌ارچین را به آن اضافه می‌کنیم و به‌هم می‌زنیم نان لواش کاملاً نرم را

    به شکل مربع می‌بریم. از مخلوط آماد‌ه شد‌ه د‌ر آن قرار می‌د‌هیم، سپس یا

    آن را لوله می‌کنیم و یا تا می‌کنیم و آن را د‌ر روغن د‌اغ شد‌ه سرخ

    می‌کنیم غذا آماد‌ه است.

     

    ……………………………………………….

    هزبان گوساله

     

     

    مواد لازم برای تهیه این غذا :

    ▪ زبان گوساله ۲ عدد (هر زبان گوساله ۱ کیلو گرمی برای ۵ نفر مناسب است )

    ▪ سبزی معطر ( ترخان ، نعناع ، جعفری )

    ▪ سیر دو حبه

    ▪ سس گوجه فرنگی ۲ پیمانه

    ▪ قارچ نیم کیلو

    ▪ پوره سیب زمینی و عدس (هر کدام ) ۲ پیمانه

    ▪ نمک و فلفل به میزان لازم

    ● طرز تهیه :

    زبان گوساله تهیه شده را به دقت تمیز کنید

    در ابتدا بهتر است دقت کنید که زبان تهیه شده تازه بوده و هیچگونه بوی نامطبوعی نداشته باشد .

    زبان

    را به دقت تمیز کنید به این صورت که با کارد روی پوست زبر زبان بکشید و

    مواد زائد ، رگها و احیاناً غددی که به انتهای زبان چسبیده جدا کنید .

    زبان را در یک قابلمه بزرگ یا دیگ زودپز قرار دهید ( چون زبان دیر می پزد بهتر است در دیگ زودپز پخته شود ).

    دیگ را پر از آب کرده و پس از جوش آمدن آب ، ۲ تا ۳ مرتبه کف حاصل شده روی آب را می گیریم .

    دسته سبزی معطر ، حبه های سیر و یکی دو عدد پیاز خرد شده را به آب در حال جوشیدن اضافه می کنیم و در دیگ را می بندیم .

    در قابلمه معمولی ، ۵ تا ۶ ساعت زمان لازم است تا زبان بپزداما زبان در دیگ زودپز بعد از ۵/۱ ساعت پخته خواهد شد .

    پس از پخت کامل باید در ظرف نصف لیوان آب موجود باشد .

    در

    اواخر طبخ ، مقداری نمک و فلفل به زبان اضافه کرده و در صورت تمایل می

    توانیم ادویه هایی چون زردچوبه ، کاری و کمی دارچین را نیز اضافه می کنیم

    و به عنوان چاشنی یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی ، یک قاشق مربا خوری رب

    انار ترش و ۲ قاشق مربا خوری شکر نیز می افزائیم.

    پس از پخت کامل ،

    زبان را از دیگ خارج کرده و در دیس می گذاریم همان طور که داغ است پوست آن

    را گرفته و گوشت زبان را برشهایی به قطر ۲ سانتی متر می دهیم ولی گوشت

    زبان را تا انتها نمی بریم که تا قطعه های زبان از هم جدا شود و فرم زبان

    از بین نرود .

    در صورت تمایل سس قارچ را به روش زیر تهیه کرده و استفاده کنید می توانید آنرا بدون سس میل کنید که بازهم لذیذ است .

    ● طرز تهیه سس :

    قارچها

    را خرد کرده و باکمی روغن تفت می دهیم . پس از پختن قارچها ، سس گوجه

    فرنگی و آب زبان را به آن می افزائیم . پس از اینکه سس در اثر جوشیدن غلیظ

    شد ، آن را بر روی زبان برش داده که در دیس قرار دارد می ریزیم .

    اطراف

    زبان را با برگهای جعفری ، پوره سیب زمینی و پوره عدس که با استفاده از

    قیف به صورت شکوفه در آورده ایم تزئین می کنیم واین غذا را با برنج

    زعفرانی سرو می کنیم .

    ● نکات تغذیه ای :

    گوشت در صورتی که کاملاً پخته شده باشد یکی از غنی ترین منابع پروتئین است .

    هر ۱۰۰ گرم گوشت گاو حاوی ۳۰ گرم پروتئین ، ۲۰ گرم چربی ، ۸ میلی گرم کلسیم ، ۲ میلی گرم آهن و ۷ میلی گرم اسید فولیک است .

    پس اگر این غذا را هر چند وقت یک بار برای خانواده تهیه کنید بسیار پرفایده خواهد بود .

    هر

    زبان گوساله به وزن ۱ کیلو گرم پس از پخت با این مخلفات محتوی ۱۸۰۰ تا

    ۲۰۰۰ کیلوکالری است و یک پنجم آن حاوی ۴۰۰ کیلو کالری که با ۱۵ تا ۲۰ قاشق

    برنج جمعاً ۶۰۰ کیلو کالری انرژی دارد .

     

     


     جورچین و پازل های بازیگران سینما را رایگان بازی کنید

    ورود

    *****************************************************

    نیازمندیهای همشهری سایتی برای کسب و کار

    1000niaz.com

    *****************************************************



  • زیر
    Your Ad Here
    Your Ad Here
    Your Ad Here
    Your Ad Here
    Your Ad Here
    جديد ترين مطالب سايت
    مطالب تصادفي
    مطالب اين بخش